HTML

bing

Friss topikok

Linkblog

Közel a megállapodás a Microsoft és a Yahoo! között

2009.07.20. 14:45 C. R . M

A Wall Street Journal holdudvarához tartozó All Things Digital blog szerint közel a megegyezés a Microsoft és a Yahoo! között, amely alapján a Microsoft lényegében átvenné a Yahoo! hirdetési tevékenységét.

A redmondi szoftverbirodalom három fejese is elutazott a Szilícium-völgybe tárgyalni az együttműködés részleteiről.

Értesülések szerint a Microsoft és a Yahoo! végre-valahára aláírhatja a kereső- és online hirdetési piacról szóló együttműködési megállapodását: tegnap ugyanis a redmondi vállalat internetes és keresőszolgáltatásaiért felelős vezetői repülőgépre szálltak, s meg sem álltak a Szilícium-völgyig finomítani a szerződéstervezet részleteit, melynek alapkövét várhatóan a közös technológiai megvalósítások fogják képezni. Az amerikai lap tudni véli, hogy Steve Ballmer Microsoft-vezér is komolyan közreműködik a két cég közötti párbeszédben, habár ezúttal nem csatlakozott a tárgyaló csoporthoz. Ha minden a tervek szerint halad, a megállapodást (az együttműködés részleteivel együtt) a jövő héten fogják bejelenteni, egyelőre azonban egyik vállalat sajtóreferense sem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Szólj hozzá!

Címkék: microsoft yahoo bing

A bejegyzés trackback címe:

https://bing.blog.hu/api/trackback/id/tr141256681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása